ANBEFALINGER

ANBEFALINGER


STUE I PARCELHUS, ESPERGÆRDE (BRONZEPAKKEN)


"Vi har boet i vores hus i mange år, bygget ud og bygget om, men vi var ikke rigtig tilfredse med indretningen af vores stue.


Vi kontaktede Vibe, sendte nogle billeder af stuen og skrev lidt om, hvad vi gerne vil opnå. Ugen efter kom Vibe på besøg, og hun havde mange rigtig gode ideer med.


Mens hun var der, flyttede vi lidt rundt på møblerne, og bare dét gav et helt andet indtryk af stuen. På den måde var det også nemmere at forestille sig nogle af de andre forslag til møbler og lamper.

Vibe foreslog også at male væggene i en anden farve end hvid. Vi lod det være trin 1, og efter flere farveprøver på væggene har vi besluttet os for den ene. Nu skal vi igang med nogle af de andre forslag fra Vibe.


Vibes besøg  har givet os rigtig meget inspiration. Nogle af forslagene skal helt klart gennemføres, og andre skal ikke, men det har været en kæmpe hjælp af få ideerne og have dialogen.

De varmeste anbefalinger fra os."Espergærde


Charlotte & Sune RasborgTEENAGE DRENGEVÆRELSE, RØDOVRE (SØLVPAKKEN)


”Med et begrænset budget, er det igen lykkes Vibe at få skabt et rum med supercool detaljer.


Markus på 14 år havde brug for at få sit værelse ændret fra børneværelse til teenageværelse.


Vi havde ikke brug for, at alt skulle skiftet ud, så i stedet for at lade 2 senge fylde hele rummet, kom Vibe møbelhjul under den ene seng. Den bruges nu som sofa de dage, hvor Markus ikke har sovende gæster. Genialt!


Med den nye blå farve, seje lamper og geniale opbevaringsløsninger har Markus fået et værelse som kan holde længe.


Vi er så tilfreds med Vibe’s arbejde. Hun løste et problem, som vi længe har gået og bokset med.

Der er ingen tvivl om, at Vibe kommer til at lave andre projekter for os. ”Rødovre


Karin Andersen


KONTOR, THE PRINT PEOPLE, KONTORHOTEL, RØDOVRE (GULDPAKKEN)


"The Print People havde brug for at flytte kontoret til et større kontor. Jeg fik anbefalet Vibe.


Mit ønske var, at indretningen ikke skulle blive for kontor-agtig. Kontoret er det sted, hvor jeg bruger rigtig mange timer, og det er mit ansigt udadtil, når jeg har kunder, der kommer for at blive inspireret.


Derfor er jeg ekstra tilfreds med resultatet, for Vibe har ramt en stil i indretningen, som er eksklusiv, og samtidig er den funktionel.


Efter vores første møde var jeg klar over, at jeg ville få en gennemarbejdet løsning, og derfor valgte jeg også at Vibe skulle står for stylingen."Rødovre


Karin Holt Hass Andersen

The Print People

HERSKABSLEJLIGHED I BREDGADE, KBH. (GULDPAKKEN)


"I forbindelse med en gennemgribende istandsættelse af min lejlighed har jeg haft den glæde at have engageret Vibe Juul Sannig / ROOM VIBES.


Jeg har trygt kunne overlade min lejlighed til Vibes smag og kompetence. Vibe arbejder med en professionalisme, hurtighed og præcision, som er bemærkelsesværdig.


Jeg har endvidere oplevet, at hun har haft en flot evne til at formidle og motivere sine egne nye smagfulde ideer til indretningen samtidig med, at hun på empatisk vis har forstået at imødekomme min personlighed, mine værdier og ”sære vaner”. Vibe har med andre ord formået at skabe udvikling og forandring uden, at jeg på nogen måde har følt mig ”kørt over” af hendes ideer og hendes måde at gribe det an på.


Jeg er således meget tilfreds med mit samarbejde med Vibe og det resultat, som er kommet ud af det. Jeg kan på alle måder anbefale ROOM VIBES og Vibe Juul Sannig."


København


Sten Knudsen

Bredgade

1260 København K.


Vibe Juul Sannig

Indretning & Boligstyling